Saya telah mendapat rawatan di klinik .Alhamdulillah sebulan saya makan ubat homeopati , saya telah hamil.Tapi kandungan saya gugur ketika usia 2 bulan. Apakah rawatan yang boleh saya ambil untuk hamil semula.

Assalamualikum Puan: Mengikut rekod kami puan datng pada 23/6/2012. Alhamdulillah puan telah mengandung tetapi telah gugur. Harap puan dapat datang balik agar dapat kami memeriksa semula keadaaan kesuburan puan. Sila talipon 03 92879017 untuk temu janji.

salam sejahtera doktor…. saya ingin bertanya ubat tonik kesuburan itu boleh ke dimakan hingga datang haid berikutnya… andai kata saya hamil dalam waktu tersebut dan saya tidak tahu , ubat tersebut berbahaya untuk kandungan saya?Sekian, terim aksih.

InsyaAllah ubat ini tidak menggangu kandungan sekiranya puan dah mengandung semasa memakan ubat ini.

Salam doc. Soalan 1: Ank sya usia 20thn. Sering bersin pg & muka berjerawat. Telah mkn antibiotik tp berulang bersin bila antibiotik habis. Soalan 2: Ank seorg lg berusia 7thn. Sering dmm & tonsil bengkak. Mkn loratadine saranan pakar ent slama 4 bln. Sya bimbng ank sya terpksa jalani pmbedahan. Apkah tempoh rawatan & ubatan yg boleh doc syorkan utk ke dua-dua ank sya? Terima kasih.

Jika tuan ingin mencuba sila datang ke klinik kami. Talipon 03 92879017 untuk temujanji. Berilah peluang untuk kami merawat anak tuan selama 3 bulan untuk melihat keberkesanannya insyaAllah.

Saya telah dikurniakan seorang anak yang telah berusia 6 tahun. Setahun saya dan suami berusaha untuk mendapatkan anak lagi tp tidak berjaya..soalan saya:1)Rawatan apa yang perlu saya dan suami lakukan?2)Adakah ubat herba(kampung)boleh dimakan bersama ubat homeopaty?Sekian, terima kasih

Puan dan suami boleh mencuba ubat kesuburan kami (X tra Strong dan Female Tonik). Untuk tahu tahap kesuburan sila hantar sample rambut ke klinik kami atau datang sendiri. Ubat kami tidak boleh diambil bersama produk herba.

salam..anak sy dilahirkan dengan mslh jantung yg dishkan ‘rhabdomyoma’..tetapi dktr mengesahkn penyakit trsebut akan pulih sendiri tnpa ubat2tan…mslh timbul apbl usia anak sy mencecah 5 bulan kerana diserang sawan dikenali ‘west syndrome’..sehingga skrg ubat allopati tidak dpt membantu memulihkan penyakit sawannya…adakah homeopathy mempunyai penawar utk penyakit anak sy?

Salam puan; Saya ada merawat kes2 sawan sebelum ini dan ada yang pulih alhamdulillah. JIka puan ingin mencuba sila datang ke klinik saya. Talipon 03-92879017 untuk temu janji

Salam sejahtera doktor…Saya telah makan ubat kesuburan tonik wanita pada awal bulan januari 2012 sehingga hujung bulan januari ni saya masih makan ubat tersebut walaupun datang haid. haid saya hanya datang dalam dua hari sahaja hari ketiga sikit-sikit je dan beransur hilang hari ke lima. Adakah itu perkara normal….. Harap dapat penjelasan doktor.

Salam Puan: Perubahan pusingan dan bilangan hari haid adalah perkara yang biasa. Teruskan makan ubat dan sila hantar sample baru setelah habis makan ubat A; B dan C.

salam sejahtera doktor….. saya ingin bertanya adakah saya boleh minum teh dan minuman coklat semasa mengambil ubat kesuburan ini sebab saya dengar di dalam teh dan coklat ada kafein…. harap dapat penjelasan doktor…sekian, terima kasih.

Teh dan coklat-ok.

Salam doktor… Selain dilarang minum minuman bercafein, apakah pantang larang makanan dan minuman lain yang tidak boleh diambil semasa memakan ubat tonik wanita. Sekian, terima kasih.

Salam puan..Pantang makan tak ada. Cuma cuba elakkan memakan: 1. Makanan panas yang dibungkus dalam plastik..saperti mee sop dll. 2. Produk2 soya saperti air soya. 2. Telur ( Kalau boleh makan telur ayam kampong) Makanan-makanĀ  ini didapati boleh menggangu kesuburan.

Salam,doktor. Saya mempunyai masalah sendi pergelangan dimana terasa tegang dan kerap kali membengkokkan tangan dan kadang kala sukar melakukan pergerakan tangan seperti memgacau air minuman. Apakah ubat sendi atau ubat gout bersesuaian dengan masalah saya ini.Harap dapat membantu,tq…

TUAN BOLEH MENCUBA UBAT SAKIT SENDI.

Saya ingin mengetahui sekiranya kita makan ubat tonik kesuburan wanita adakah badan kita ada kesan sampingannya seperti lesu… dan sebagainya.Sekian, terima kasih.

Puan mungkin mengalami ‘healing crisis’ yang mungkin menyebabkan sakit-sakit badan dan rasa lesu. Jangan risau ia akan hilang dengan sendiri, insyaAllah