Testimonials

Saya menyidap sakit tumit yang kronik. Saya telah mendapat rawatan di berbagai klinik tanpa sebarang perubahan. Alhamdulillah setelah menjalankan rawatan di Hashimee Homeopathy selama tiga bulan berturut-turut tumit saya baik saperti biasa.

A. Khair b. Ahmad

Setelah menunggu selama 7 tahun saya rasa sangat bersyukur kerana kami mendapat anak lelaki. Anak sulong kami adalah anak perempuan. Saya menyarankan sepenuhnya Hashimee Homeopathy ke semua sahabat dan teman-teman saya. Ubatnya mudah dan InsyaAllah berkesan.

Rita Murni

Kami telah mendirikan rumah tangga pada bulan Nov 1999 dan saya telah mengalami keguguran sebanyak dua kali. Kami telah mencuba pelabagai rawatan perubatan umtuk mendapat zuriat. Kami memulakan rawatan di Hashimee Homeopathy pada bulan April 2004. Alhamdulillah setelah dua kali rawatan saya telah disahkan mengandung. Sehingga sekarang kami mendapatkan rawatan di Hashimee Homeopathy untuk masaalah kesihatan keluarga. Kami masih juga menjalankan rawatan kesuburan dan sekarang sedang menunggu kelahiran anak ke tiga.

Norazimah & Sulaiman

Anak sulong saya berusia 3 tahun selalu mengalami sawan apabila demam panas dan ini amat merisaukan saya dan isteri saya kerana takut akan menjejaskan mindanya apabila besar nanti. Sudah beberapa kali masuk & keluar hospital dan bermacam ubat-ubat yang diberi secara paksa yang anak saya amat tidak suka kerana pahit, tetapi masih tidak dapat menghindari sawan dari berlaku. "Alhamdulillah" atas nasihat kawan, setelah merawat secara homeopathy dengan Dr. Hashimee sawan anak saya jarang berlaku dan kini anak saya tidak lagi megalami sawan apabila demam panas. Malah setiap kali sakit atau demam anak saya akan minta "ubat manis" dan memakanya dengan rela.

Redwan Salleh
Seorang Bapa